Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Coaching en Management voor musici en ensembles.

Coaching:

Een coachingstraject wordt ingezet bij musici of ensembles die vragen hebben over het (eigen) functioneren en mogelijkheden voor hun carrière. Dit coachingstraject is voor musici en ensembles die aan het begin van hun carrière staan, en voor musici en ensembles die hun carrière een flinke boost willen geven. Samen gaan we op zoek naar je persoonlijke missie en hoe zich dat verhoudt met de huidige situatie in het culturele veld, waar de kansen en bedreigingen liggen, je sterke en zwakke punten.

Voor ensembles geldt dat het creëren van een gezamenlijke missie en visie, een goede match onderling, helderheid in taken en afspraken, maar ook het kennen van de markt naast muzikale kwaliteiten mede het succes van het ensemble bepalen. In een afgebakend coachingstraject gaan we hiermee aan de slag.

Aan het einde van een coachingstraject ligt er een duidelijk rapportage met advies, gevolgd door een eindgesprek.

Kijk voor specifieke info per onderdeel op de rechterkant van deze pagina of neem contact op. De contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Management:

Om zoveel mogelijk bezig te kunnen zijn als uitvoerend musicus zijn allerlei administratieve en secretariële taken over te dragen aan Agnes Music Management. In het management zit ook maandelijkse coaching voor een stuk eigen ontwikkeling. Er zijn diverse pakketten waaruit gekozen kan worden naar gelang de wens van de musicus. Elke pakket kent zijn eigen intensiviteit. Hoe breder het pakket, hoe intensiever het management.

Agnes Music Management heeft uitgebreide ervaring in zakelijk leiderschap van een professioneel ensemble. Voor zakelijk management van ensembles, neem vrijblijvend contact op.

Kijk voor specifieke info per pakket op de rechterkant van deze pagina of neem contact op. De contactgegevens vindt u op de contact pagina.